فراخوان گرنت تحقیقاتی ویژه استادیاران فعال و جوان

۲۰ آذر ۱۳۹۷ | ۰۶:۰۰ کد : ۱۹۱۶ اطلاعیه
تعداد بازدید:۳۰۰۳۳

بدینوسیله به استحضار می رساند معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در نظر دارد استادیاران فعال و جوان دانشگاه های علوم پزشکی را با اهدای یک فقره گرنت تحقیقاتی به میزان 150 میلیون ریال مورد تشویق قرار دهد. لذا از افراد واجد شرایط زیر خواهشمند است مستندات اعلام شده را حداکثر تا تاریخ 20 آذرماه به معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه (سرکار خانم ملک حسینی / سرکار خانم قمری) ارسال نمایند.
*- متقاضیان لازم است همه شرایط زیر را دارا باشند :
الف – استادیار / طرحی / قراردادی / پیمانی دانشگاه باشد.
ب – 40 سال یا کمتر سن داشته باشد. (متولد اول آبان 1357 یا بعد از آن)
ج – نویسنده اول یا مسوول مقاله ای با هر سه شرط زیر باشد :
    1-نوع مقاله : مقاله اصلی (Original Article) یا مروری (Systematic or Narrative)
    2-زمان انتشار : منتشر شده در سال 2017 یا 2018 میلادی (پذیرش یا Acceptance مقاله مورد     قبول نیست و در هنگام ارسال مدارک می بایست مقاله منتشر شده باشد.)
    3-محل انتشار : مجله ای با شاخص (Impact Factor) معادل 3 یا بالاتر (سال 2016 میلادی) و یا     مجله قرار گرفته در فهرست 5 درصد برتر رشته های موضوعی مبتنی بر Cite Score (در سامانه منبع     یاب، بخش رتبه بندی Scopus با محدود کردن شاخص Percentile به Top 5%، می توانید قرار     داشتن مجله در فهرست 5 درصد را بیابید.)
*- مستندات لازم جهت پیوست :
الف – تصویر حکم استادیاری فرد
ب- تصویر صفحه اول مقاله که شامل عنوان مقاله، اسامی نویسندگان، عنوان مجله و مشخصات سال و شماره صفحات مقاله باشد.

کلید واژه ها: معاونت تحقیقات وزارت بهداشت استادیاران گرنت تحقیقاتی